Plaatsen op Bonaire
Hamlet Oasis Resort in Kralendijk, Bonaire, Bonaire

Hamlet Oasis Resort

Het 4-sterren Hamlet Oasis Resort in Kralendijk op Bonaire is een klein resort waar je in alle rust kunt genieten van een welverdiende vakantie. Naast luieren op het strand is het ook mogelijk om enkele watersporten te ondernemen zoals duiken, kajakken en snorkelen.   9,0 op Zoover Het Hamlet Oasis Resort in Kralendijk wordt op Zoover beoordeeld met een 9 vanwege de hoeveelheid ruimte, de

Plaza Beach Resort Bonaire in Kralendijk, Bonaire, Bonaire

Plaza Beach Resort Bonaire

Het 4-sterren hotel Plaza Beach Resort Bonaire in Kralendijk is de ultieme plek om te genieten van een zonovergoten vakantieadres met een onderwaterwereld die je kunt bewonderen een paar meter afstand van het strand. In de zee vlak bij het hotel vind je namelijk een rif waar je prachtig kunt snorkelen en duiken. 7,3 op Zoover Het Plaza Beach Resort Bonaire in Kralendijk wordt

Delfins Beach Resort Bonaire in Kralendijk, Bonaire

Splinternieuwe Delfins Beach Resort in Bonaire

Boek nu je reis naar Bonaire en verblijf in het nieuwste resort dat dit tropische eiland rijk is! Je overnacht in het luxe 5 sterren Delfins Beach Resort Bonaire en dit hotel beschikt over het grootste zwembad van het eiland.

Eden Beach Resort in Kralendijk, Bonaire

Eden Beach Resort in Kralendijk op Bonaire

Ga voor een voordelige vakantie op Bonaire naar het 4 sterren Eden Beach Resort en geniet van al het moois dat dit eiland rijk is! Loop vanuit het resort zo het strand op of breng een bezoekje aan de hoofdstad van Bonaire: Kralendijk.

Zee en boom op Bonaire

Caribbean Club Bonaire

Graag de kou en de regen ontvluchten? Ga dan naar het tropische Bonaire! Vandaag boek je een vakantie naar dit zonnige eiland in Caribbean Club Bonaire.