Van plan om je vakantie te boeken bij Corendon? Als je tussen vrijdag 23 november en maandag 26 november jouw reis boekt, krijg je een spectaculaire Black Friday korting! Boek snel want op=op!

100 euro Black Friday korting

Als je komend weekend een vakantie boekt met vertrek tot en met 31 maart, dan krijg je maar liefst 100 euro korting op de prijs van de reis.

50 euro Black Friday korting

Indien je vertrekt op of na 1 april 2019, dan krijg je 50 euro korting op de totaalprijs van de reis. Handig voor de vroegboekers!

Winterzonbestemmingen

Meisje relaxt in een hangmat op het strand van Bali

Als je een reis boekt met vertrek tot 31 maart, dan moet je om zeker te zijn van mooi weer rekening houden met je bestemming. Hoe zuidelijker hoe warmer! Goede winterzonbestemmingen zijn onder andere Gambia, Curaçao, Egypte, Bali, Thailand, Marokko, de Canarische Eilanden en de Verenigde Arabische Emiraten. Op al deze bestemmingen ben je zeker van zonnig weer en warmte.

Lente/zomer bestemmingen

Giardini Nacos op Sicilieë in Italie

Vertrek je na 1 april 2019 dan kun je alweer op vakantie naar Zuid-Europa. Je kunt dan onder andere kiezen uit Spanje, Portugal, Turkije, Griekenland en Italië. Bovendien liggen deze bestemmingen op slechts een paar uur vliegen. Je bent er dus zo!