Ga op stedentrip naar Wenen! Wenen is een van mijn favoriete steden vanwege de vele prachtige bezienswaardigheden, de romantische sfeer, de verrukkelijke gebakjes en de heerlijke koffie!

Austria Trend Parkhotel Schonbrunn: 8,5 op Zoover

Je verblijft in 4 sterren Austria Trend Parkhotel Schonbrunn in Wenen. Dit hotel wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,5.

Ligging

Austria Trend Parkhotel Schonbrunn in Wenen, Oostenrijk

Austria Trend Parkhotel Schonbrunn heeft een rustige ligging in Wenen. Op slechts 50 meter van het hotel vind je een metrostation. Wenen heeft een uitgebreid metrostelsel waarmee je in een mum van tijd in alle delen van de stad bent.

Verzorging

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar zodat je voldoende energie hebt om de hele stad te verkennen!

Faciliteiten

Restaurant van Austria Trend Parkhotel Schonbrunn in Wenen, Oostenrijk

Het hotel beschikt over een ontbijtrestaurant, restaurant, cafe waar heerlijke taartjes en koffie worden geserveerd en een cocktailbar.

Hotelkamer

Hotelkamer van Austria Trend Parkhotel Schonbrunn in Wenen, Oostenrijk

Je hotelkamer is netjes, verzorgd en klassiek ingericht. De kamer beschikt over onder andere televisie, kluisje, minibar, internet, roomservice en sommige kamers hebben een balkon.

Badkamer van Austria Trend Parkhotel Schonbrunn in Wenen, Oostenrijk

De badkamer is voorzien van bad en/of douche en een toilet.