Dat is nog eens voordelig! Maar liefst 41% goedkoper toegang door deze Attractiepark Slagharen korting. Een ticket voor dit leuke pretpark in Overijssel kost nu slechts €19,95.

Slagharen is een pretpark voor jong en oud in de provincie Overijssel. Het park is ingedeeld in 6 thema’s:

Wild West

Hier zie je hoe het vroeger écht in het wilde westen ging! Nieuw in dit deel is de achtbaan Gold Rush. Hierin word je maar liefst 3x afgeschoten! Bekijk hier de beelden aan boord:

Je kunt ook achter het stuur van een echte oldtimer kruipen om zo het park te verkennen. Vergeet ook zeker niet om een boottocht langs krijgslustige indianen te maken!

Mexican

Vier een fiësta Mexicana! Ga naar het theater of bekijk hele park vanuit de Sky Tower. In het reuzenrad zie je niet alleen het park, maar ook de omgeving.

New Orleans

Parade in Attractie- en vakantiepark Slagharen in Slagharen, Overijssel

In New Orleans moet je natuurlijk Mardi Grass vieren! Op Bourbon Street kun je genieten van swingende parades met gave praalwagens en de beste jazzmuziek! Op de muziek dansen de beste dansers! Stap in de kabelbaan en reis zo het hele park door.

Yellowstone

Ga op zoek naar goud in Yellowstone! Hier vind je de gaafste attracties zoals een oude mijntrein waarmee je met 40 kilometer per uur door het oude wilde westen scheurt. In de Ripsaw Falls vaar je in een boomstam over de wildwaterrivier. Pas op voor stroomversnellingen en de waterval!

Mijntrein in het attractiepark Slagharen

Jules Verne Adventureland

Trotseer de oceaan en vaar met een boot over de golven. Je komt in een zware storm terecht en je gaat van links naar rechts! In Expedition Nautilus ga je het watergevecht aan. Heerlijk als het mooi weer is!

Met 36 andere watersoldaten mag je 3 minuten lang proberen de anderen zo nat mogelijk te spuiten. Soms heb je niet door waar je vijanden zich bevinden en wordt je verrast door een harde straal!

American Indian

Wil jij weten hoe de indianen vroeger leefden? Word dan zelf een indiaan en maak het van dichtbij mee! In The Eagle kom je heel dicht bij de “Grote Geest” en kom je, net als de adelaar zelf, tot grote hoogtes. Je maakt een prachtige vlucht! In de Tomahawk ben je zelf de beroemde Indiaanse bijl en word je van links naar rechts geslingerd. En wist je dat je zelfs in een levensgrote wigwam kunt slapen?

Waterpark

Glijbaan in zwembad van Vakantiepark Slagharen

Als je dol bent op glijbanen en zwemmen, dan kun je helemaal losgaan in het waterpark Aqua Mexicana. Dit 5200 vierkante meter grote waterpark heeft maar liefst 10 glijbanen. Voor een toeslag van 8 euro per persoon kun je de hele dag zo vaak van de glijbaan als je wilt. Ben je moe van het vele zwemmen? Geniet dan in het gigantische bubbelbad waar plaats is voor maar liefst 70 personen.