Ga naar schitterend Lissabon en verblijft in het historische Hotel Americano Inn Rossio inclusief ontbijt! Verken deze prachtige stad vanuit een eenvoudig hotel met een zeer centrale ligging in Lissabon. Iedere ochtend staat er een lekker ontbijtje voor je klaar zodat je de dag goed kunt beginnen.

Hotel Americano Inn Rossio in Lissabon, Portugal

7,4 op Zoover

Je verblijft in 2 sterren hotel Americano Inn Rossio in Lissabon, de hoofdstad van Portugal. Dit hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 7,4.

Ligging

Santa Justa-Lift in Lissabon, Portugal

Hotel Americano Inn Rossio heeft een centrale ligging aan het Rossio plein in Lissabon. Hier vind je diverse restaurants, winkels en terrasjes. Met de Santa Justa lift uit de negentiende eeuw ben je in een mum van tijd op het hogere Largo do Carmo. Terwijl je omhoog gaat heb je een schitterend uitzicht over Lissabon. In de buurt van het Largo do Carmo heb je een aantal leuke bezienswaardigheden maar hier vind je ook de beste koffiebarretjes van de stad.

Torre de Belem in Lissabon, Portugal

Op 50 meter van het hotel vind je een metrostation en op 150 meter een bushalte. Met het openbaar vervoer ben je snel in alle delen van de stad.

Tram tussen huizen met toren op de achtergrond in Lissabon, Portugal

Lissabon is gebouwd op zeven heuvels en vanaf de top van die heuvels heb je een prachtig panoramisch uitzicht over de stad. De wegen zijn soms bizar steil maar gelukkig zijn er de bekende trams in Lissabon die je eenvoudig naar boven kunnen brengen. Een andere makkelijke manier van vervoer in Lissabon is de TukTuk. De chauffeur rijdt je door de smalle straatjes en verteld je ondertussen over alle bezienswaardigheden van de stad. Absoluut een aanrader om Lissabon vanuit een TukTuk te verkennen!

Verzorging

Ontbijt in Hotel Americano Inn Rossio in Lissabon, Portugal

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar zodat je de dag goed kunt beginnen.

Hotelkamer

Hotelkamer in Hotel Americano Inn Rossio in Lissabon, Portugal

Je hotelkamer is eenvoudig maar netjes ingericht en beschikt over onder andere televisie, telefoon, airco en een badkamer bad en of douche, toilet en een föhn.

Badkamer in Hotel Americano Inn Rossio in Lissabon, Portugal