Nog een geweldige verrassingsreis! Vlieg vanaf luchthaven Eindhoven Airport naar het bruisende Marmaris in Turkije en verblijf daar op basis van All Inclusive.

Je vertrekt op dinsdag 5 juli om 19.35 uur naar de luchthaven van Bodrum. Daar kom je om 00.15 uur aan, want in Turkije is het een uur later dan bij ons in Nederland. Op de luchthaven krijg je te horen in welk 4 sterren resort je verblijft en wordt er een transfer voor je geregeld. Je verblijft in één van de hotels die op de website van de reisorganisatie staat, dus je weet zeker dat je in een goed hotel terecht komt.

Eenmaal in het hotel kun je lekker gaan slapen om de volgende dag te genieten van zon, zee en strand! In Turkije wordt het volgende week 34 graden en de vooruitzichten in Nederland zijn nog steeds bar slecht. Terwijl iedereen hier in de regen aan het ploeteren is, geniet jij van de Turkse zon!

Je kunt natuurlijk 8 dagen op vakantie. Daarvoor geldt de actieprijs van 329 euro. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld 11 dagen of 15 dagen op vakantie te gaan. Hiervoor geldt slechts een kleine meerprijs. Zo betaal je voor een 15 daags verblijf slechts 574 euro. Dat is inclusief vluchten, transfer, 4 sterren hotel, eten en drinken.

Over Marmaris

In Marmaris is genoeg te doen. Met de boot kun je prachtige rondvaarten maken over de azuurblauwe zee naar een van de mooie baaien. Je kunt ook de ferry naar het Griekse eiland Rhodos nemen en daar het eiland verkennen.

Marmaris is een gezellig badplaats met veel leuke restaurants en bars. Je kunt genieten aan het strand of juist ruig op stap: waar jij maar het meeste zin in hebt. De badplaats is vooral gericht op Engelsen en Duitsers en dit is één van de weinige kustplaatsen waar de hotels nog niet worden overspoelt met Russen.