De Akropolis bij de baai van Lindos op Rhodos, Griekenland

Genieten van zon, zee en strand op Rhodos en ook nog zoveel eten en drinken als je wilt! Klinkt als een heerlijke, relaxte vakantie! Het kan nu op het mooie Griekse eiland Rhodos vanaf 429 euro per persoon.

Je vliegt vanaf Amsterdam, Eindhoven, Brussel Charleroi of Düsseldorf Weeze naar het vliegveld van Rhodos. Hier word je met een transfer naar je hotel gebracht. Als je naar huis gaat word je ook weer opgehaald en naar het vliegveld gebracht.

Je verblijft in het 3 sterren Afandou Beach Resort. Dit hotel bevindt zich in een schitterend landschap, op één van de mooiste plekken van Rhodos. Het hotel ligt bij het Afandou strand. Elke dag kun je aanschuiven bij het ontbijt, de lunch en het diner. Tussendoor kun je genieten van lekkere snacks en je kunt zoveel drinken als je maar wilt!

Over het hotel

Het hotel beschikt over een zwembad en een apart kinderzwembad. Bij het zwembad ligt een zonneterras met voldoende ligbedjes en parasols.

Je hotelkamer beschikt over een badkamer met bad en/of douche en natuurlijk een toilet. Daarnaast is er wifi op je kamer, airco, een televisie, een koelkast en een balkon met uitzicht op de tuin of op zee.

Voor families zijn er aparte familiekamers. Deze zijn onlangs gerenoveerd en hebben ruimte voor maximaal 4 personen.

Afandou en de omgeving

Afandou is een rustige badplaats aan de oostkust van het eiland. Hier vind je het meest prachtige strand van Rhodos: er is maar liefst 5 kilometer aan zandstrand! Afandou heeft een gezellig pleintje met een paar winkels, tavernes, restaurants en bars. Daarnaast bevindt zich hier de enige golfbaan van het eiland. Afandou is ook een ideale bestemming als je met kinderen reist.

De hoofdstad van het eiland, Rhodos Stad, ligt op 18 kilometer afstand. Een uitstapje naar Rhodos Stad raad ik je zeker aan! De oude stad ligt aan zee en is omringd door stadsmuren. Over de muren kun je wandelen.

Een leuke bezienswaardigheid is het Sint Nikolaas-fort. Hier in de buurt zou één van de 7 wereldwonderen van de klassieke oudheid hebben gestaan: de Kolossus van Rhodos. Dit moet een gigantisch beeld zijn geweest en volgens de legende stond het boven de ingang van de haven en konden de schepen er onderdoor varen.

Wetenschappers gaan er echter van uit dat het niet mogelijk was om er onderdoor te varen en dat de Kolossus van Rhodos dichterbij het Sint Nikolaas-fort moet hebben gestaan.

Vanuit Rhodos-Stad kun je leuke boottochten boeken naar andere Griekse eilanden of naar Turkije. Een dagje Bodrum is hartstikke leuk!

Ligging Afandou Beach Resort

851 03 Afantou

Boek hier de beste aanbieding: