Beschrijving van Hotel Perle d'Or

Flamingo beach op Aruba

Aruba is meestal een stuk duurder dan bijvoorbeeld Curacao, maar vandaag heb ik wel een hele goede aanbieding voor dit zonnige eiland gevonden: voor maar 609 euro kun jij heerlijk 9 dagen genieten van het tropische zonnetje!

Je verblijft in hotel Perle d’or. Dit is een 2 sterren hotel op zo’n 2,5 kilometer van het strand. Een huurauto is dus aan te raden en daarmee kun je het hele eiland verkennen! Het hotel beschikt wel over een heerlijk zwembad waaraan je ook lekker kunt relaxen.

Je vliegt heen op maandag 29 augustus om 10.30 uur. Omdat het in Aruba 6 uur vroeger is dan in Nederland, kom je ’s middags al aan op het eiland. Je hebt dus nog de hele middag en avond om de omgeving te verkennen!

Op dinsdag 6 september kom je ’s ochtends weer aan in Nederland.

Over Aruba

Je hotel ligt in Eagle Beach en zit slechts 4 kilometer van de hoofdstad van Aruba: Oranjestad. De stad heeft ongeveer 35.000 inwoners en is daarmee de grootste plaats op het eiland.

In Oranjestad leggen de grote cruiseschepen aan en het stadje is ook erg gericht op de rijke cruiseganger: er zijn veel winkeltjes te vinden die dure merken aanbieden. Ben je niet zo gefortuneerd dan wordt het veel kijken en weinig kopen 😉

Auto huren

Een auto huur je makkelijk via Sunnycars.nl. Deze website vergelijkt alle aanbieders en alle prijzen. Zo kun je gemakkelijk de goedkoopste huurauto uitzoeken!