Ga met maar liefst 50% korting naar Winter Slagharen en betaal slechts €13,75 voor een toegangskaartje in plaats van €27,50!

Attractiepark Slagharen

Ontdek het Wilde Westen in het spectaculaire attractiepark Slagharen! Het park heeft meer dan 30 spannende attracties en ook in de wintermaanden is er in Slagharen genoeg te beleven.

Tussen het bezoeken van de geweldige attracties kun je bij een kampvuur opwarmen met een warme mok chocolademelk of glühwein.

Lichtjesparade van Attractie en Vakantiepark Slagharen

De dag sluit je af met de lichtjesparade Miracle of Lights. Tijdens deze spectaculaire show zie je vuurwerk, water en lasers en heel veel lichteffecten!

Waterpark Aqua Mexicana

Glijbaan in zwembad van Vakantiepark Slagharen

Combineer je bezoek aan het attractiepark met het tropische waterpark Aqua Mexicana. Ga van een van de vele glijbanen naar beneden, zwem in het grote bad of ga spelen in de waterspeeltuin met fonteinen en watertoestellen.

Even relaxen? Dat kan in het door palmbomen omgeven bubbelbar.

Kinderen tot en met 3 jaar gratis

Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang tot Slagharen. Voor kinderen en volwassenen van 4 jaar en ouder kun je nu speciale kortingskaarten bestellen voor slechts €13,75, exclusief transactiekosten.

Boomstam in het attractiepark Slagharen