Hotel Pueblo Tamlelt in Agadir, Marokko

Als het vies, nat, koud en donker in Nederland is, is het in Marokko ontzettend aangenaam! Ontvlucht de Nederlandse herfst en geniet van zon, zee en strand in Agadir. Je verblijft in hotel Pueblo Tamlelt, een 3 sterren hotel dichtbij de zee en het centrum van Agadir.

Hotel Pueblo Tamlelt

Het laagbouw hotel is gebouwd in typische Marrokaanse stijl. Hotel Pueblo Tamlelt beschikt over maar liefst 4 buitenzwembaden (waarvan 2 verwarmd) en een apart kinderzwembad.

Je hoeft je koffer niet vol te stoppen met een dikke badhanddoek, want er is een handdoekenservice. Rondom de zwembaden in een terras aangelegd waar de ligbedjes en parasols al op je staan te wachten. Je hoeft alleen je handdoekje neer te leggen, de parasol uit te klappen en vooral te genieten van de heerlijke Marrokaanse zon!

Het hotel ligt op 400 meter van het zandstrand waar ook ligbedden en parasols beschikbaar zijn.

Eten en drinken

Je verblijft op basis van All Inclusive. Dat houdt in dat je de hele dag zoveel kunt eten en drinken als je wilt. Je kunt ontbijten en lunchen in het buffetrestaurant en ’s avonds kun je dineren in het buffetrestaurant, genieten van showcooking of heerlijk eten in één van de themarestaurants.

Je kunt de hele dag zoveel koffie, thee, frisdranken of alcoholische dranken drinken als je maar op kunt. Ook op het strand kun je drankjes bestellen.

Heb je tussendoor honger? Dan kun je genieten van de diverse snacks die de hele dag door worden gereserveerd.

Het hotel beschikt over maar liefst 6 à la carte restaurants, 5 bars, een snackbar en een buffetrestaurant.

Kamers

Je hebt keuze uit verschillende kamers en voor gezinnen zijn er speciale familiekamers voor maximaal 5 personen.

Je kamer beschikt over een telefoon, televisie en een kluisje. Iedere kamer is uitgerust met een balkon of een terras met een zitje. Je badkamer beschikt over een bad of een douche en een toilet.

De familiekamer heeft een apart slaapgedeelte.

Ligging Hotel Tamlelt

Chemin Des Dunes
80000 Agadir

Boek hier de beste aanbieding: