Zee met rotsen op Kreta, Griekenland

Kreta is het meest zuidelijke en grootste eiland van Griekenland. Het heeft een eeuwenoude cultuur waarvan je nog steeds de sporten kunt terugvinden. Wil jij genieten van 8 dagen Kreta? Boek dan nu je vakantie in augustus vanaf 299 euro per persoon.

Je verblijft in het Orama hotel. Dit is een goed beoordeeld 2 sterren hotel vlakbij het strand. Het hotel wordt gerund door een Griekse familie en is de ideale bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een rustige vakantie.

Het Orama hotel ligt in het rustige zuiden van Kreta, op 300 meter van het zandstrand. Eveneens op 300 meter vind je het gezellige centrum van Matala.

Het hotel beschikt over een buitenzwembad met een speciaal kindergedeelte. Rondom het zwembad is een terras aangelegd waarop de heerlijke ligbedjes en parasols al op je staan te wachten. De ideale plek om je boek te lezen en even helemaal te ontspannen.

Over je verblijf

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Elke ochtend staat er in het restaurant van het hotel een heerlijk ontbijtje voor je klaar. Je kunt er ook voor verzorging op basis van halfpension te kiezen, dan kun je elke avond aanschuiven bij het diner.

Het hotel beschikt over 20 nette kamers die over 2 verdiepingen zijn verdeeld. Je kamer beschikt over airco, telefoon, koelkast en een balkon of terras. Je badkamer is uitgerust met een douche en een toilet.

Ligging Orama Hotel

702 00 Matala